Контакти

5800 Плевен, Община Плевен, ОП „Център за градска мобилност“

ул.Иван Миндиликов 7

Телефон: 064/888 661

e-mail: cgm.pleven@gmail.com

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.